Kwaliteit

Kwaliteit

De kwaliteit, die wordt geleverd door vakmensen met een jarenlange ervaring, heeft van Orion Beton BV een begrip gemaakt in de wereld van vloersystemen. Contact met de markt en vakmanschap maken innovatie een vanzelfsprekend kenmerk van onze bedrijfsvoering die is gecertificeerd volgens ISO 9001.

Orion-producten zijn van deze tijd en garanderen een besparing op de bouw. Ze hebben vaste kwaliteitseigenschappen en kenmerken, maar er zijn bovendien altijd vele bijzondere opties mogelijk. Daarmee krijgt een standaard Orion-product flexibel en efficiënt veel toegevoegde waarde.

 

Duurzaamheid

 

De bewustwording dat duurzaamheid tegenwoordig niet meer weg te denken is uit de bedrijfsvoering is bij Orion Beton al lang geleden ontstaan. Al jaren gaan we zeer bewust om met het gebruik van energie en trachten we afval te reduceren. Bij het samenstellen van de betonmengsels wordt gekozen voor de meest duurzame oplossing. Uiteraard in nauwe samenwerking met zusterbedrijf Betoncentrale Twenthe BV. Al jaren wordt de CO2 uitstoot in kaart gebracht en we zijn er trots op dat we vanaf 2010 een beperking van ca. 50% hebben kunnen realiseren. Maar dat is niet genoeg. We blijven continue verbeteren. Uiteraard is ons milieuzorgsysteem gecertificeerd volgens ISO 14001.