Projecten - Bewezen Kwaliteit!

  

Orion Beton BV staat voor ongeveer 50 jaar ervaring in de betonvloeren. In deze jaren zijn duizenden projecten geleverd. Dat is met recht bewezen kwaliteit waarop u kunt bouwen! Om complexe projecten succesvol te realiseren is kennis en ervaring van zowel het product als het proces nodig bij Orion Beton bent u hiervoor aan het juiste adres!  

CEC De Bilt


In 2012 is Hegeman Bouwgroep Almelo begonnen te bouwen aan het Cultureel en Educatief Centrum te Bilthoven Orion Beton BV heeft voor dit project de vloeren, zowel traditioneel gewapend als voorgespannen breedplaatvloer, en ook de balkbodems geleverd.  

> Bekijk

Herontwikkeling Locatie Eltheto


Aannemingsmaatschappij Hegeman uit Nijverdal is eind 2012 begonnen met de Herontwikkeling Locatie Eltheto in Rijssen. In twee fases zal de herontwikkeling opgebouwd worden.    

> Bekijk

Het Weggeler


Orion Beton heeft de breedplaatvloer geleverd voor de nieuwbouw van Het Weggeler in Almelo.  

> Bekijk

Sint Elisabeth


Orion Beton levert ook voor Woonzorgcentrum Sint Elisabeth de breedplaatvloeren! Voor dit project levert Orion Beton de breedplaatvloer voorzien van een randkist. Dit is niet alleen een rechte randkist, maar ook een randkist onder een hoek van 60 graden.

> Bekijk

Eugeria


In Almelo wordt door Bouwcombinatie Trebbe - Hegeman Plus de nieuwbouw van het Eugeria gerealiseerd.

> Bekijk

Ponte Palazzo


Orion Beton heeft in 2013 de breedplaatvloeren geleverd voor de nieuwbouw van de Ponte Palazzo te Den Bosch.

> Bekijk