Podium Veld 1 te Amersfoort

Podium Heijmans 3

EEN TIKJE CHIC, MET EEN STOER RANDJE

Podium wordt met een mix van woningen en bewoners een bijzondere plek in Amersfoort, een onderscheidend deel van Vathorst. Ontdek wat deze stadswijk uniek maakt.

Het project biedt ruimte aan zo’n 440 nieuwbouwwoningen, waaronder royale Stadswoningen met tuin als koopwoning en appartementen in het sociale en middeldure huursegment. De woningen in Podium zien er stijlvol en modern uit.

Podium ligt in de wijk Vathorst, de jongste wijk van Amersfoort. De ligging is ideaal te noemen. Station Vathorst ligt letterlijk tegen Podium aan en met de fiets zit je zo in de historische binnenstad van Amersfoort. Uitvalswegen zijn dichtbij en ook de natuur rondom Amersfoort is vanuit Podium snel en goed te bereiken.

Podium wordt uitgesproken stads. Dat zie je terug in de combinatie van koopwoningen met tuin en appartementen, de hoge accenten en in de mix van bewoners. In totaal worden hier zo’n 440 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. In de wijk vind je straks naast veel groen en plekken waar kinderen veilig kunnen spelen, ook kantoren en andere voorzieningen.

Voor dit project heeft Orion Beton ca. 22.000 m2 geproduceerd en geleverd.